Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 vienodos spalvotos nuotraukos;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija arba adresas, kur apsistos Zimbabvėje;
  • anketiniai duomenys;
  • Skiepų knygelė su atžymomis dėl skepų nuo geltonojo drugio.

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasVizos galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinėiki 30 d.12-13 d.d.129*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą greituoju paštu – apie 116 Eur.