Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 vienodos spalvotos nuotraukos;
  • anketiniai duomenys;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija arba adresas, kur apsistos Zambijoje;
  • skiepų knygelė su atžymomis dėl skiepų nuo geltonojo drugio ir maliarijos.

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasVizos galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinėiki 3 mėn. nuo išdavimo dienos (šalyje galima išbūti iki 30 d.)12-13 d.d.129*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą greituoju paštu — apie 116 Eur.