VIZOS Į RUSIJĄ

 Vienkartinės turistinės, tranzitinės, daugkartinės komercinės vizos greitai ir pigiai.

 

Reikalingi dokumentai visų tipų vizoms:

  • pasas (tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; pase turi būti ne mažiau nei 2 tušti puslapiai);
  • 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5×4,5 cm; atitinkanti kliento dabartinį amžių; jeigu klientas paso nuotraukoje su akiniais, tai ir nuotraukoje vizai turi būti su akiniais. Jeigu pase be akinių, tai ir nuotraukoje vizai turi būti be akinių);
  • draudimas;
  • anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamoji vieta, telefonas, jei klientė — moteris, pakeitusi pavardę — mergautinė pavardė, jei klientas gimė ne LR — gimimo vieta ir kuriais metais atvyko į LR).
  • gimimo liudijimas vaikams iki 12 metų (nereikia versti į rūsų kalbą ir tvirtinti notariškai ) , o taip pat vieno iš tėvų   laisvos formos prašymas išduoti vizą vaikui.

Pastabos:

  • Vizos užsakymo diena į vizos forminimo laiką neskaičiuojama;
  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi. Kainas ir forminimo terminus tikslinte biure. Tel.: +370 5 2650100

Turistinė vienkartinė viza LR piliečiams (iki 30 d.)

Forminimo terminasKaina
3 d.d.118
8 d.d.82
9 d.d.77

Turistinė 1-kartinė neįgaliems LR piliečiams (iki 30 dienų)

Forminimo terminasKainaPapildomi dokumentai
3 d.d.118Neįgalumo pažymėjimo vertimas į rusų klb., patvirtintas notaro.
8 d.d.19Neįgalumo pažymėjimo vertimas į rusų klb., patvirtintas notaro.
9 d.d.15Neįgalumo pažymėjimo vertimas į rusų klb., patvirtintas notaro.

Turistinė 1-kartinė viza ES piliečiams (iki 30 d.)

Forminimo terminasKaina
3 d.d.130
8 d.d.94
9 d.d.89

Turistinė 1-kartinė viza neturintiems pilietybės (iki 30 d.)

Forminimo terminasKaina
8 d.d.141

Komercinė 1-kartinė/ 2-kartinė (iki 3 mėn.)

Forminimo terminas1-kartinė2-kartinė
8 d.d.110114
9 d.d.100104

Komercinė daugkartinė (kas turėjo Rusijos vizą ir nors kartą važiavo 2016-2017 m., bet ne seniau nei prieš 12 mėn.)

Forminimo terminas3 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 90 dienų)6 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 180 dienų)12 mėn (šalyje galima išbūti 180 iš 365 dienų)
8 d.d.140140140
9 d.d.130130130

Komercinė daugkartinė (kas neturėjo Rusijos vizos ir vairuotojams)

Forminimo terminas3 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 90 dienų)6 mėn. (šalyje galima išbūti 90 iš 180 dienų)12 mėn. (šalyje galima išbūti 180 iš 365 dienų)
15-16 d.d.240 (7 d.)240 (8 d.)240 (8 d.)
17-18 d.d.215 (7 d.)215 (8 d.)215 (8 d.)
19 d.d.195 (7 d.)195 (8 d.)195 (8 d.)
23 d.d.170 (7 d.)170 (8 d.)170 (8 d.)
26 d.d.155 (7 d.)155 (8 d.)155 (8 d.)

Vizos su kliento iškvietimu LR piliečiams

Vizos tipas Forminimo terminasKainaPapildomi dokumentai
Privati3 d.d.118Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.81Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.77Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
Šeimyniniai ryšiai3 d.d.118Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.81Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.77Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
Komercinė3 d.d.118Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.81Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.77Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
Darbo/ Mokslo (1-kartinė)3 d.d.242Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.152Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.147Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
Darbo/ Mokslo (daugkartinė)3 d.d.602Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.337Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.332Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)

Tranzitinė viza

Forminimo terminasKainaPapildomi dokumentai
3 d.d.118Lėktuvo bilietų rezervacija; jei vykstama į šalį, kur reikalinga viza – vizos kopija.
7 d.d.82Lėktuvo bilietų rezervacija; jei vykstama į šalį, kur reikalinga viza – vizos kopija.
8-9 d.d.77Lėktuvo bilietų rezervacija; jei vykstama į šalį, kur reikalinga viza – vizos kopija.

Daugkartinių vizų perklijavimas į naują pasą

Forminimo terminasKainaReikalingi dokumentai
3 d.d.75Senas ir naujas pasai