Nuo 2019 m. spalio 1 d. Lietuvos piliečiai, vykstantys į Kaliningrado sritį ir Sankt-Peterburgą turizmo, verslo ar humanitariniais tikslais gali gauti elektroninę vizą.

Elektroninė viza galioja 30 dienų ir leidžia būti Kaliningrado srityje ne ilgiau kaip 8 paras nuo įvažiavimo. Į kitas Rusijos Federacijos teritorijas su šia viza vykti neleidžiama.

Norint gauti leidimą į Kalinigrado sritį ir Sankt-Peterburgą, kreipkitės, mielai padėsime el. paštu: vizos@daigera.lt arba paskambinę tel. nr. +37065060196

Reikalingi dokumentai visų tipų vizoms:

  • pasas (tvarkingas, nesuplėšytas, turi galioti mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos; pase turi būti ne mažiau nei 2 tušti puslapiai);
  • 1 nuotrauka (spalvota, matinė, baltame fone 3,5×4,5 cm; atitinkanti kliento dabartinį amžių; jeigu klientas paso nuotraukoje su akiniais, tai ir nuotraukoje vizai turi būti su akiniais. Jeigu pase be akinių, tai ir nuotraukoje vizai turi būti be akinių);
  • draudimas (įsigyti galite pas mus biure);
  • anketiniai duomenys (darbovietė, pareigos, adresas, telefonas, gyvenamoji vieta, telefonas, jei klientė — moteris, pakeitusi pavardę — mergautinė pavardė, jei klientas gimė ne LR — gimimo vieta ir kuriais metais atvyko į LR).
  • gimimo liudijimas vaikams iki 12 metų (nereikia versti į rūsų kalbą ir tvirtinti notariškai ) , o taip pat vieno iš tėvų   laisvos formos prašymas išduoti vizą vaikui.

Pastabos:

  • Vizos užsakymo diena į vizos forminimo laiką neskaičiuojama;
  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi. Kainas ir forminimo terminus tikslinte biure. Tel.: +370 5 2650100

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Turistinė vienkartinė viza LR piliečiams (iki 30 d.)

Forminimo terminasKaina
3 d.d.118
8 d.d.82
9 d.d.77

Turistinė 1-kartinė neįgaliems LR piliečiams (iki 30 dienų)

Forminimo terminasKainaPapildomi dokumentai
3 d.d.118-
8 d.d.19Neįgalumo pažymėjimo vertimas į rusų klb., patvirtintas notaro.
9 d.d.15Neįgalumo pažymėjimo vertimas į rusų klb., patvirtintas notaro.

Turistinė 1-kartinė viza ES piliečiams (iki 30 d.)

Forminimo terminasKaina
3 d.d.130
8 d.d.94
9 d.d.89

Turistinė 1-kartinė viza neturintiems pilietybės (iki 30 d.)

Forminimo terminasKaina
8 d.d.141

Komercinė 1-kartinė/ 2-kartinė (iki 3 mėn.)

Forminimo terminas1-kartinė2-kartinė
8 d.d.103103
9 d.d.9999

Komercinė daugkartinė (važiavusiems per paskutinius metus, minimalus važiavimų skaičius - 2 kartai 12 mėn. laikotarpyje).

Forminimo terminas3 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 90 dienų)6 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 180 dienų)12 mėn (šalyje galima išbūti 180 iš 365 dienų)
8 d.d.150150150
9 d.d.131131131

Komercinė daugkartinė (kas neturėjo Rusijos vizos ir vairuotojams)

Forminimo terminas3 mėn (šalyje galima išbūti 90 iš 90 dienų)6 mėn. (šalyje galima išbūti 90 iš 180 dienų)12 mėn. (šalyje galima išbūti 180 iš 365 dienų)
17-18 d.d.234 (3 d.)234 (3 d.)234 (3 d.)
23 d.d.197 (3 d.)197 (3 d.)197 (3 d.)
26 d.d.155 (8 d.)155 (8 d.)155 (8 d.)

Vizos su kliento iškvietimu LR piliečiams

Vizos tipas Forminimo terminasKainaPapildomi dokumentai
Privati3 d.d.118Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.81Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.77Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
Šeimyniniai ryšiai3 d.d.118Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.81Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.77Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
Komercinė3 d.d.118Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.81Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.77Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
Darbo/ Mokslo (1-kartinė)3 d.d.242Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.152Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.147Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
Darbo/ Mokslo (daugkartinė)3 d.d.602Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
8 d.d.337Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)
9 d.d.332Iškvietimas (originalas iš Rusijos Migracijos Tarnybos)

Tranzitinė viza

Forminimo terminasKainaPapildomi dokumentai
3 d.d.118Lėktuvo bilietų rezervacija; jei vykstama į šalį, kur reikalinga viza – vizos kopija.
7 d.d.82Lėktuvo bilietų rezervacija; jei vykstama į šalį, kur reikalinga viza – vizos kopija.
8-9 d.d.77Lėktuvo bilietų rezervacija; jei vykstama į šalį, kur reikalinga viza – vizos kopija.

Daugkartinių vizų perklijavimas į naują pasą

Forminimo terminasKainaReikalingi dokumentai
3 d.d.75Senas ir naujas pasai