Vizos į Kiniją Lietuvos Respublikos piliečiams

Vizos be tarpininkų, greitai, patikimai ir pigiai.

TURISTINĖ VIZA (vienkartinė / dvikartinė)

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • užpildyta vizos prašymo forma lietuvių kalba (ją galite gauti mums parašius el. p.: info@daigera.lt arba paskambinus tel. nr. +37065060196).
  • skenuota 1 spalvota nuotrauka, baltame fone (JPG formatu);
  • skrydžio (pirmyn/atgal) ir viešbučio rezervacijos;
  • medicininių išlaidų draudimas pagal skrydį ir viešbutį
    (galite įsigyti mūsų biure);
  • dvikartinei vizai papildomai reikia pristatyti antro skrydžio rezervacijos kopiją.

VERSLO VIZA (daugkartinė)

  • pasas, galiojantis mažiausiai 12 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • skenuota 1 spalvota nuotrauka, baltame fone (JPG formatu);
  • skrydžio (pirmyn/atgal) ir viešbučio rezervacijos;
  • kvietimas iš Kinijos įmonės ir registracijos pažymėjimo kopija.

Kinijos vizos LR piliečiams

Vizos tipasForminimo terminas
3-4 d.d.6-7 d.d.
TURISTINĖ VIZA*
1 – kartinė iki 90 d.125105
2 – kartinė iki 180 d.135115
VERSLO VIZA*
Daugkartinė iki 180 d.198168
Daugkartinė iki 365 d. (kvietimas iš Kinijos įmonės su (barkodu“)216189

 *Pastebėtina, jog išdavus turistinę ir verslo vizas vienos viešnagės metu Kinijoje galima praleisti 30 d.

Pastabos:

Informuojame, kad kiekvienas asmuo, norintis gauti Kinijos vizą, privalo atvykti į konsulatą ir palikti biometrinius duomenis (pirštų antspaudus).

Kinijos konsulatas dirba tik antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 09:00-12:00 val. ir nuo 14:00 — 16:00,  todėl rekomenduojame vizos gavimu rūpintis bent prieš 2-3 savaites iki išvykimo.

  • jeigu turistas turi vienkartinę vizą ir nuvyks į Honkongą, tai atgal į Kiniją jau nebegalės grįžti!!!
  • Keliaujančiam vaikui iki 18 metų papildomai reikalingi dokumentai – gimimo liudijimo, tėvų santuokos liudijimo (jei išsiskyrę – ištuokos liudijimo), tėvų pasų kopijos ir notaro patvirtintas abiejų tėvų leidimas vaikui išvykti į užsienį.