Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • 2 spalvotos nuotraukos (4,5×5,5 cm);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas;
  • užpildyta anketa (teirautis biure).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasVizos galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinėiki 14 d.10-11 d.d.150*
1-kartinė turistinėiki 30 d.10-11 d.d.190*

* Papildomai reikia mokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu — apie 116 EUR.