Lietuvos Respublikos piliečiams, vykstantiems į Vietnamą reikalinga tos šalies viza. Vietnamo vizą galima įsigyti nuvykus tik turint iš anksto patvirtintą iškvietimo laišką (angl. Approval Letter). Jūsų patogumui iš anksto iškvietimo laišku pasirūpinsime mes.

Vizų išdavimui būtini dokumentai:

  • Pasas, galiojantis ne trumpiau kaip 6 mėn., skaičiuojant nuo kelionės pabaigos datos.
  • Atspausdintą iškvietimo laišką;
  • 2 dokumentines nuotraukas;
  • Bilietą pirmyn-atgal;
  • Nuvykus oro uoste užpildomą vizos paraiškos formą (angl. application form).

Vietnamo iškvietimo laiško išdavimo tvarka:

Iškvietimas Galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinė iki 30 d.3 d.d.25
Daugkartinėiki 30 d.3 d.d.30

Iškvietimo laiško forminimo terminas iš anksto, bet ne vėliau kaip 7 d. iki išvykimo.

Vizos kaina nuvykus Baltijos šalių piliečiams kainuoja apie 25 USD už vienkartinio ir 50 USD už daugkartinio įvažiavimo vizas.

Pastaba: Nuvykus apmokėjimas už vizą galimas tik grynaisiais pinigais (Vietnamo dongais arba USD).

______________________________________________________________________________

VIETNAMO TURISTINĖ VIZA LIETUVOS RESPUBLIKOS PILIEČIAMS

Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • 2 spalvotos nuotraukos (4,5×5,5 cm);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas;
  • užpildyta anketa (teirautis biure).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasVizos galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinėiki 14 d.10-11 d.d.150*
1-kartinė turistinėiki 30 d.10-11 d.d.190*

* Papildomai reikia mokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu — apie 116 EUR.