Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 1 nuotrauka (3,5×4,5, baltas fonas);
  • anketiniai duomenys;
  • pažyma iš darbovietės (rusų arba anglų kalba) apie užimamas pareigas;
  • iškvietimas iš Uzbekistano URM arba viešbučio rezervacija visam buvimo šalyje laikotarpiui (užsakomas per mūsų partnerius Uzbekistane);
  • informacija apie vežamą krovinį (tik  tarnybinei vizai vairuotojams);
  • sutartis tarp Lietuvos vežėjo ir Uzbekistano krovinių gavėjo bei informacija (tik  tarnybinei vizai vairuotojams).

Pastaba:

  • konsulatas nedirba antradieniais ir ketvirtadieniais.

Uzbekistano turistinė viza

Vizos tipasVizos galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinėiki 7 d.8-9 d.d.235
1-kartinė turistinėiki 14 d.8-9 d.d.250
1-kartinė turistinėiki 30 d.8-9 d.d.302
1-kartinė turistinėiki 7 d.11-13 d.d.207
1-kartinė turistinėiki 14 d.11-13 d.d.219
1-kartinė turistinėiki 30 d.11-13 d.d.251

Uzbekistano vizos TIR vairuotojams

Vizos tipasVizos galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinėiki 3 mėn. (šalyje galima išbūti iki 20 d.)8-9 d.d.210
2-kartinėiki 3 mėn. (šalyje galima išbūti iki 20 d.)8-9 d.d.220
3-kartinėiki 3 mėn. (šalyje galima išbūti iki 20 d.)8-9 d.d.230
4 kartųiki 3 mėn. (šalyje galima išbūti iki 20 d.)8-9 d.d.240