Reikalinga:

  • Pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos pabaigos);
  • Iškvietimas iš Turkmėnistano (patvirtintas migracijos departamento);
  • 2 vienodos spalvotos nuotraukos;
  • Lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Tikslus maršrutas Turkmėnistane;
  • Tiksli sienos kirtimo vieta įvažiuojant į Turkmėnistaną;
  • Anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. Nr., tėvų vardai, pavardės, sutuoktinio duomenys).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė (iki 30 d.)5-6 d.d.205
1-kartinė (iki 30 d.)10-12 d.d. 155