Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • 4 spalvotos nuotraukos (3,5×4,5 cm);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas;
  • užpildyta anketa (teirautis biure).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasVizos galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinėIki 3 mėn.15 d.d.116*

Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu – apie 116 EUR.