Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 1 spalvota nuotrauka (daryta ne seniau nei 6 mėn., 3,5 x 4,5);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija (su grįžimu atgal arba išvykimu į kitą šalį);
  • viešbučio rezervacijos kopija;
  • nedirbantys asmenys pateikia patvirtinimą iš banko, kad sąskaitoje yra bent 500 EUR lėšų;
  • patvirtinimas iš banko, kad sąskaitoje yra bent 5000 Eur (tik daugkartinėms vizoms);
  • anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. nr., tėvų, sutuoktinio vardai ir kontaktinio asmens LR vardas, pavardė, tel. nr)

Pastaba:

  • Daugkartinė turistinė viza leidžia į šalį įvažiuoti daug kartų 6 mėn bėgyje, bet vieno atvykimo metu leidžiama būti iki 60 d.;
  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė6-7 d.d48
Daugkartinė turistinė6-7 d.d178