Reikalingi dokumentai:

  • pasas arba paso kopija, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • adresas, kur apsistosite Tadžikistane
  • anketiniai duomenys.

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure;
  • Kainos su GBO galiojimu teirautis asmeniškai (papildomas galiojimas — Kara-Kul, Murghab, Ishkashim, Vanj, Rushan, Darvaz, Khorog and Kalaikhum).
Vizos tipasVizos galiojimo trukmėForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinėiki 45 d.3-5 d.d.115