Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 spalvotos nuotraukos (3,5×4,5 cm);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija anglų kalba;
  • viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas iš PAR anglų kalba (jeigu kviečia privatus asmuo, kartu su iškvietimu kviečiančio asmens paso kopija. Kvietimas turi būti patvirtintas PAR policijos);
  • medicininių išlaidų draudimas;
  • pažyma iš banko apie turimas lėšas (už paskutinius 3 mėn., anglų kalba);
  • pažyma iš darbovietės (anglų kalba);
  • aiškinamasis raštas (anglų kalba);
  • medicininių išlaidų draudimas anglų kalba (draudimą galite įsigyti mūsų biure);
  • anketiniai duomenys.

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė (iki 3 mėn.)15 d.d., bet gali užtrukti apie mėnesį117*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą greituoju paštu — apie 136 Eur.