Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • 2 spalvotos nuotraukos (3,5×4,5);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • Kelionių draudimas (galite įsigyti mūsų biure);
  • išrašas iš banko (už paskutinius 3 mėn.);
  • viešbučio rezervacijos kopija;
  • iškvietimas iš Namibijos (verslo vizai);
  • anketiniai duomenys.

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė12-13 d.d.137*

* Papildomai reikia sumokėti už siuntimą greituoju paštuapie 116 EUR.