Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos, turi būti min. 3 tušti lapai;
  • 2 nuotraukos (jei per paskutinius 2 metus keliavote į šią šalį, tuomet užteks 1);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija;
  • skiepų knygutė su įrašu apie skiepus nuo geltonojo drugio.

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė 5-6 d.d.177*
1-kartinė turistinė 7-8 d.d.154*
1-kartinė turistinė 11-13 d.d.128*

Papildomai reikia sumokėti apie 119 EUR už siuntimą greituoju paštu.