Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • pase turi būti ne mažiau nei 1 laisvas puslapis vizai įklijuoti;
  • 1 spalvota nuotrauka(3,5 x 4,5);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija;
  • užpildyta ir pasirašyta anketa;
  • anketiniai duomenys (tėvo ir mamos vardas, pavardė; sutuoktinio vardas ir pavardė; mergautinė pavardė, jei moteris pakeitusi pavardę; darbo vieta adresas, pareigos; namų adresas; tel. Nr.)

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė (iki 30 d.)10-11 d.d.155*
2-kartinė turistinė (iki 30 d.)10-11 d.d.168*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą greituoju paštu116 Eur.