Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 vienodos spalvotos nuotraukos (3,5×4,5 cm);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija;
  • pažyma (anglų kalba) iš banko arba darbovietės apie gaunamas pajamas už paskutinius 3 mėn.

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė (iki 30 d.)8-10 d.d220*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu – apie 116 EUR.