Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • 2 nuotraukos (4,5X5,5);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas;
  • užpildyta anketa (teirautis biure).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė12 d.d.132*

* Papildomai mokama už dokumentų siuntimą greituoju paštu — apie 116 EUR.