Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 3 nuotraukos (4,5 x 5,5);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija (reikia nurodyti sienos kirtimo vietą);
  • užpildyta anketa (teirautis biure).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė (iki 28 d.)10-12 d.d.85*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą greituoju paštu – apie  116 Eur.