Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. nr, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data ir pilietybė);
  • 2 spalvotos nuotraukos (3×4 cm);
  • iškvietimas iš Gvinėjos,;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija;
  • tarptautinė skiepų knygelė (su įrašais apie skiepus nuo maliarijos ir geltonojo drugio).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė11-15 d.d.151*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu – apie 116 Eur.