Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. nr, mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę));
  • 6 vienodos nuotraukos 5×5 cm (4 nuotraukų reikia iš karto, dar 2 nuotraukos bus reikalingos nuvykus į Ganą);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • viešbučio rezervacijos kopija arba iškvietimas (jei kviečia fizinis asmuo — reikalinga jo paso kopija);
  • skiepai nuo geltonojo drugio;
  • pažyma iš banko apie sąskaitos likutį anglų kalba (tinka ne senesnė nei 3 mėnesių).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė16-17 d.d.240*
1-kartinė turistinė9-10 d.d311*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų siuntimą greituoju paštu — apie 116 Eur.