Reikalingi dokumentai:

  • pasas (galiojantis mažiausiai 6 mėn. po vizos galiojimo pabaigos);
  • 2 spalvotos nuotraukos;
  • iškvietimas iš Etiopijos arba viešbučio rezervacijos kopija;
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • anketiniai duomenys (darbo vieta, adresas, pareigos, namų adresas, tel. Nr., mergautinė pavardė (jei moteris pakeitusi pavardę), sutuoktinio vardas, pavardė, gimimo data ir pilietybė).

Pastaba:

  • Konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure

 

Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė turistinė (iki 30 d.)12 d.d.121*

* Papildomai reikia sumokėti už dokumentų  siuntimą –  apie 116 Eur.