Reikalingi dokumentai:

  • pasas, galiojantis mažiausiai 6 mėnesius po vizos galiojimo pabaigos;
  • 2 spalvotos nuotraukos;
  • iškvietimas iš Alžyro (kviečiančioji pusė jį taip pat turėtų nusiųsti ir į ambasadą Varšuvoje);
  • lėktuvo bilietų rezervacijos kopija;
  • medicininių išlaidų draudimas 35 000 EUR sumai.

Pastabos:

  • moterims vizos forminimo terminas gali užtrukti ilgiau;
  • konsuliniai mokesčiai dažnai keičiasi, kainas tikslinti biure.
Vizos tipasForminimo terminasKaina
1-kartinė iki 30 d.Per 13-15 d.d.296